OBRE LA TEVA ACADÈMIA ORQUESTRAL

Obre una seu de Simfònics a la teva localitat! Convidem a comunitats apassionades per la música a considerar la possibilitat d’obrir una seu de Simfònics a la seva àrea. En expandir les nostres fronteres, no només oferim una educació musical de qualitat, sinó que també contribuïm a l’enriquiment cultural de noves localitats.

Per què Simfònics? Perquè tenim el primer mètode pedagògic que permet tocar en una orquestra a persones de totes les edats i nivells.

A qui va dirigit? Emprenedors, directors d’orquestra i professionals que somien tenir la seva pròpia seu.

Accés a un Pla d’Estudis de Classe Mundial: El nostre pla d’estudis provat i personalitzat ha estat dissenyat per alimentar el talent musical des de les seves arrels.

Suport i Assessorament: Oferim assessorament continu i suport tècnic per garantir l’èxit de cada seu.

Connexió amb la Xarxa Simfònics: Formaràs part d’una xarxa global d’acadèmies orquestrals, facilitant l’intercanvi de recursos i experiències.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

Com Iniciar el Proces:

 Completa el Formulari d’Interès: Omple el nostre formulari en línia expressant el teu interès en obrir una seu de Simfònics a la teva localitat.

 Avaluació i Selecció: El nostre equip revisarà atentament totes les sol·licituds i es posarà en contacte amb tu per discutir la viabilitat.

 Preparació i Llançament: Treballarem junts per preparar el terreny, proporcionar recursos i llançar amb èxit la nova seu.

 A Simfònics, creiem en el poder transformador de la música i estem emocionats per portar aquesta màgia a noves comunitats. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant travessia per expandir l’harmonia arreu!