Plataforma pedagògica Simfònics

La primera comunitat orquestral per a músics de totes les edats i nivellson hi tenen cabuda tots els centres d’estudis musicals o professors/es particulars.

Comunitat

Creem una comunitat orquestral de músics de totes les edats i nivells.

Suport pedagògic

Donem suport pedagògic i promocionem les entitats col·laboradores amb el nostre equip tècnic i difusió en xarxes socials.

Compartir

Compartim el 1er mètode pedagògic d’orquestres per a tots els nivells i les edats amb partitures adaptades i àudios de les partitures.

Concert final

Organitzem un concert final de curs participatiu.

T’uneixes?

Per a Escoles

QUOTA REDUÏDA: 35€/mes (350 €/any)

QUOTA ESTÀNDAR: 75€/mes (750 €/any)

*El pagament de la subscripció de l’escola serà anual. Per optar al preu reduït, l’escola haurà d’etiquetar i compartir almenys dues publicacions de Simfònics al mes.

Per a Alumnes

QUOTA ÚNICA: 70 €/any

*El pagament de la subscripció d’alumnes serà anual i serà realitzat per Simfònics. 

Per a Col·laboradors

Per entrar a formar part d’aquesta gran família de professionals que guiaran l’alumnat per aquest camí i expandir el projecte al següent nivell.

Simfònics Acadèmia Orquestral està a la recerca de professorat particular o de qualsevol escola de música o Conservatori, que vulgui tenir la possibilitat d’ampliar les seves classes i crear la seva pròpia delegació del projecte sense haver de preocupar-se del suport fiscal o el màrqueting a xarxes i web.

Simfònics proporcionarà tots els materials pedagògics per oferir al teu alumnat la possibilitat de participar en una gran orquestra i tocant amb tu i altres grans professionals als assajos i als concerts.

Descarrega’t el PDF aquí per accedir a tota la informació.